Oberta la preinscripció al MUET per al curs 2014-2015

Del 17 de gener al 12 d’octubre de 2014, podeu fer la preinscripció al MUET.
El calendari de la preinscripció i l’admissió de les resolucions és aquest:

 • Sol·licitud d’admissió als màsters (preinscripció): del 17 de gener al 12 d’octubre de 2014.
 • Resolució de les sol·licituds d’admissió: màxim 90 dies després de la data de sol·licitud d’admissió. El darrer termini establert és el 15 d’octubre de 2014.
 • Publicació i notificació de la resolució: màxim 10 dies després de la data de resolució. El darrer termini establert és el 16 d’octubre de 2014.
 • Pagament reserva de plaça: del 19 de febrer al 31 d’agost de 2014.

 • Procés de preinscripció

  1. Fes la preinscripció online

  • Si encara no ets estudiant de la UAB, cal que primer et registris per aconseguir un NIA (Número d’Identificació d’Alumne). Per fer-ho fes clic en aquest enllaç i segueix les instruccions. Un cop tinguis el teu NIA segueix el procediment per a alumnes de la UAB, tal com t’expliquem a continuació.
  • Si ja ets alumne de la UAB, pots fer la preinscripció i adjuntar la documentació tu mateix, de la manera més fàcil, a través d’Internet. Fes clic en aquest enllaç i segueix les instruccions.

  Cal que reuneixis i escanegis la següent documentació obligatòria per adjuntar-la a l’aplicatiu de preinscripció:

  1. Expedient acadèmic d’estudis superiors amb detall de: matèries cursades, ECTS (o hores), convocatòries consumides, qualificacions per matèria i qualificació global.
  2. Títol associat a l’expedient acadèmic presentat al document anterior (si no el tens ja ens el faràs arribar).
  3. CV amb justificació acreditativa de mèrits que inclogui: formació prèvia, experiència investigadora, publicacions, experiència professional, estades a l’estranger, haver obtingut beques o ajuts a la investigació (si s’escau).
  4. Carta de motivació.

  Recorda que si la documentació que ens adjuntes no està escrita en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès, cal que també incloguis a continuació les respectives traduccions jurades al català o al castellà.

  Si encara no tens el títol perquè estàs acabant la titulació, cal que ens ho assenyalis en l’apartat “Situació d’estudis previs”, indicant “Pendent de Finalitzar”.

  2. Fes el pagament de la taxa d’inscripció (30 euros no reemborsables)

  Fes clic en aquest enllaç i segueix les instruccions.

  En cas que tinguis problemes o dubtes amb el procés de preinscripció cal que contactis amb nosaltres per correu electrònic (preinscripcio.postgrau@uab.cat) al més aviat possible.

   Reserva de plaça

  Els estudiants que hagin estat admesos a un màster que només s’imparteix a la UAB o que sigui interuniversitari i coordinat per la UAB, hauran de seguir el procediment següent: una vegada admesos, rebran un correu electrònic de confirmació en el qual se’ls detallaran els tràmits que hauran de realitzar. Per garantir la reserva de plaça caldrà fer un pagament de 500 euros en concepte de prematrícula. Aquesta quantitat serà descomptada de l’import final de la matrícula. En cas que no es completi el procés de reserva de plaça en el termini establert, la UAB es reserva el dret d’assignar la plaça a un altre aspirant.